Saturday, 3 September 2011

raya with friend and si lovely gedokk ! ♥

heey blogger , rindu gila dekat kau ! HAHA ! 
dah lame tak post dekat blog nih , maklum lah brodband dah tak ade . susah aku xde brodband . HAHA ! :D
okaaayy stopp citer pasal nihh ! 

sebulan dah PUASA , lepas puasa raya lahhh ! :D
tapi kan raya tahun nih macam tak rasa raya pon , raya pertama duduk umah je , almaklum lah , rumah baru sebelah masjid , so kena utamakn masjid dulu daripada rumah nenek :(
it's so ok , kena lah paham sikit . btw raya nih aku gembira sangat :D
tak dapat raya dengan family dgn kawan-kawan pun jadi lahh :)
heeee ! 


HAHA ! geng beraya :D

lame betul tau tunggu budak-budak nihh sampai , lagi-2 si daus tuhh , macam anak dara . hahaha :D
lama pnye tunggu budak-2 nihh , kteowg snapp lah dulu . hehe . itu lah keje kteowg :D
jangan terkejut :)


 first time dengan si budak seri nihh , ingtkn sombong . tp sempoii jea . hehe :D


kesian anak orang nihh , penad :D


smileee :D


awww ! aww ! awekkk cunn meyy :D


haaa ! ni si gedokk yang comot , jgn gelakkn saia kaay kalau pic nih ta lawa :D
buad macam tade pape yang berlaku saje :)

okaaay ! tunggu punya tunggu , dah ad budak yang datang .

rumah first kiteorg ialah rumah ketua tingkatan kami ,
mubaidillah :)


haha ! budak nih sempoy je knn ? tapi kadang-2 sakit hati jugakk dengan dia nihh :)


budak-budak nih semua muke macam baru bangon jea , haha ! :D


ni budak yang paling gila snap , pantang nampak camera . cuya-2 ! 


ni lagi sorang anak orang , cermin mate sape agakny dia amikk , ish2 ! 



si budak dua nihh kalau dah jumpe asyik nak gadohh je kejenyy !  macam anjing dengan kucing ! haha ! never mind , kalau xde budak dua nihh aku ta heppy kot . 

okaaay ! lepas g umah mubai , kteowg gerak g umah si filqah pulakk , but sekejap jea , x boley lame-2 sebb bnyk tmpat na pegi .

jalan punye jalan samapi dekat rumah eijah !
dekat rumah eijah , kteorg makan tengahhari , muke tak tau malu iyy ! HAHA ! 
btw thanx eijah sbb bg kiteorg makan tengahhari dekat rumah kau :)


nyum ! nyum! lapar ea uya ? HAHA ! :D


ha , ni pon gila snap jugakk , asyik nak berdua je  kejeny , taulah abg seri uw pakwe dia , haha ! berkepitt je memanjang :D


haus eh ? cian adeekk ! eh salah , sian akk :D

okaayy , lepas g umah eijah , tros g taman bendahara , rumah ali . lepas rumah ali tross g rumah si daus ( hero film tamil ) HAHA !


ni si daus ! :)

then lepas g rumah daus tros g rumah si seri . :D
tp sempat snap satu je pic , pic si uya ni jea , kemarukk gila dengan kucing :D



sayang kucing ye kak ! :D

okaay , stop cite pasal kucing . lepas g rumah si seri ingatkn nak pegi rumah aimi , but moto  si uya ad prob cikit , kena bawak balik betulkan .
dah bawak balik rumah uya , kiteorg pon beraya sekali rumah dia , keje kiteorg ap lagi snap lah ! :D


ni si filqah , comeeyy kan . tp dy boley tgk tmpat laen pulakk . spoiil ! ==''



ha , yang baju biru uw budakk comot yang gedookk  , yang lagi satu tutup telinge uw si seri yang comel :)



okaay , kerje nih pon sebahagian daripada kerja aku dengan si comel nihh ! 

lepas g rumah si cuya nih , terus g rumah si akidah , dekat rumah akidah tak sempat na snap , sebb rumah dia ramai orang , segan deyhhh ! :D

dari rumah akidah terus g rumah si gedookk aku ! 
HAHA ! dengan muka tak tau malu aku g jea rumah dia nihh . bedal je ah :D


hee , ni ta sengaje pulakk snap COUPLE nih :D


cuyaa ! ==''


sudah-2 lah tu akak oi ! :D



senggeet ! :D

dari rumah gedokk terus g rumah aku yang ta seberape nihh :)


aku with akidaah sewel ==''

phewwiit ! lawa sioot :D



comel kan gambar nihh ? *yangwarnekuning tau , bkn mamat dua orang tuhh :D
 
 
pika dah letihh jea tgk si uya asyikk snap jea :D
hahaa !

before mereka balik rumah :D
 
okay dah ! cerita pasal raya dah habis , cerita lain belum ade lagi . nanti lau ade aku post kayy ! :D

thanx korang temankan aku beraya ! SAYANG korang lajulaju ! 
  okay lah , aku stop at sini dulu , lau gambar burukk aku mintak maaf kayy ! :)
btw korang aku nak mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau aku ade buad salah dengan korang ke , ad kutuk korang ke , ade usik korang ke , aku mintak maaf kayy ! kite 0-0 lah . anyway ... 

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN :) 
 

No comments:

Post a Comment